FANDOM


Armin
Armin-normal
Eigenschappen
Geslacht Mannelijk
Lengte 176 cm
Gewicht 71 kg
Bloed type O+
Verjaardag 7 Juni
Sterrenteken Tweeling
Haar kleur Zwart
Oog kleur Blauw
Favoriete kleur Zwart
Houdt van Videospelletjes, chips, urenlang online blijven
Houdt niet van Shoppen met zijn broer, wanneer zijn internet verbinding het niet doet, groene groenten, naar buiten gaan
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student op het Amoris college
Familieleden Alexis (Tweelingbroer)
Vitoria (Moeder)
Arnaud (Vader)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 10

Armin komt in hoofdstuk 10 pas op school, samen met zijn tweelingbroer, Alexis. Hij is bekend voor zijn passie voor videospelletjes en maakt soms verschillende nerd referenties.

Uiterlijk

Armin heeft zwart haar en lichte blauwe ogen.

Het blijkt dat hij zich erg stijlvol draagt. Hij draagt meestal een paarse sjaal, een licht bruine ondershirt, een ei-schil gekleurd shirt, en een navy blauwe vest, spijkerbroek en verschillende armbanden om zijn linker hand. Alhoewel, werd er gezegd dat zijn broer Alexis zijn kleren voor hem uitpikt, aangezien Armin niet van shoppen houdt, vooral met Alexis.

Persoonlijkheid

Armin is een gamer en houdt er van om videospelletjes te spelen. Hij heeft verschillende keren laten zien verslavingen te hebben aan video spelletjes, en zoals gewoonlijk draagt hij meestal zijn PSP mee. Een aantal spelletjes waar hij wel eens over heeft gepraat zijn The Sims en Guitar Hero.

Armin-pratend-over-je-ondergoed

In hoofdstuk 14, toen jouw Zoetje naar 2 meer muzikanten zocht om in de band van Castiel en Lysander te spelen; vertelde Armin dat hij weet hoe hij op het drumstel moet spelen; maar later vertelde hij tegen de groep dat hij praatte over het spelen op de drumstel in het spelen Guitar Hero. Castiel en Lysander leken een beetje geërgerd maar Iris vond het best grappig en had medelijden met Armin dat hij niet echt mee kon spelen met hun, sindsdien wilde ze wel meer over hem te weten komen tijdens het oefenen.

Iris-pratend-over-Armin

Anders dan zijn broer, Alexis, is Armin geïnteresseerd in meiden. In hoofdstuk 15, wanneer jouw Zoetje hem vraagt of hij een meisje heeft gezien met lang bruin haar en een gescheurde broek (Debora), zegt hij dat hij dat graag had willen zien. In datzelfde hoofdstuk bied Armin jouw Zoetje aan om haar te helpen met het zoeken voor meer informatie over Debora (Wat later liet zien dat dat gewoon was om zijn videospel terug te krijgen van de lerarenkamer). Als jouw Zoetje Armin elke keer corrigeert dat hij Debora's naam mis heeft, zegt hij dat hij dat leuk vind en dat hij haar naam expres verkeerd zegt.

Castiel-pratend-over-Armin

Armin is schaamteloos en het blijkt dat hij nogal vieze gedachtes kan hebben. In hoofdstuk 17, toen Rosalie praatte over jouw Zoetje's ondergoed met het bijzijn van de jongens, bloosde Armin niet of blijf hij stil, hij reageerde gemakkelijk over jouw Zoetje's ondergoed zonder dat hij zich ervoor schaamde.

Armin wordt ook wel erkend voor zijn extreme luiheid. De meeste leraren hebben hem al 'Lui' en 'ijdel' genoemd.

Armin houdt ook niet van opvallend en felle kleuren; hij houdt liever van zwart en denkt dat meiden goed staan in zwarte kleren. Hij haat het om in de tuin club te staan, omdat hij vind dat het te fel is.

Vrienden en Familie

Alexis

TwinsArtbook1
Alexis en Armin zijn erg close. Ze delen hetzelfde gevoel voor humor en ze vertrouwen elkaar helemaal. Hun kleine ruzietjes beginnen door hun verschillende smaken, ook al gebeurd het niet vaak en wordt het niet erg serieus genomen. Ze vertellen alles aan elkaar en worden vaak samen gezien, ook begrijpen ze elkaar door alleen hun blikken te wisselen.

Zoetje

Jouw Zoetje en Armin hebben een goede relatie als jouw Zoetje een beetje bekend is met videospelletjes of niet. In hoofdstuk 15, toen jouw Zoetje uit klaslokaal B kwam na het aanhoren van Mr. Faraize's aankondiging, glijdt ze uit en Armin helpt haar overeind te komen. Hij grapte ook erg open over jouw Zoetje en heeft haar meerdere keren aangeboden om met hem videospelletjes te spelen.

Kwinten

Armin grapte eerst over Kwinten vanwege het level uppen, zoals in Pokemon. Armin en Alexis grappen ook over Kwinten over het dragen van bijvoorbeeld militaire, dat uit de mode zijn. Ook al vertelde Kwinten dan hij de tweelingen soms vervelend vind, probeert hij nooit van ze af te komen.

Afbeeldingen

Feitjes

  • Armin en Dake zijn karakters die vanuit het origineel niet gepland waren voor het spel. Ze waren toegevoegd tijdens het maken uit het respectief van de hoofdstukken waar ze in verschijnen.
  • Armin wordt wel eens spelend op zijn PSP gezien, maar in zijn beeldje dat te koop is, draagt hij zijn PSP en een blauwe Nintendo DS
  • Armin is het ene karakter gebaseerd op een echt persoon, ChiNoMiko's vriendje.
  • Alexis en Armin waren vanuit het origineel weegschalen. Deze verandering werd aangepast vanwege het eerste kunstboek.