FANDOM


Alexis
Alexy Photo
Eigenschappen
Geslacht Mannelijk
Lengte 176 cm
Gewicht 73 kg
Bloed type O+
Verjaardag 7 Juni
Sterrenteken Tweeling
Haar kleur Zwart (blauw geverfd)
Oog kleur Paars
Favoriete kleur Oranje en groen
Houdt van Shoppen, lopen door de stad, techno muziek, vrienden
Houdt niet van Zielige films, regen, zijn koptelefoons breken
Persoonlijke gegevens
Bezigheid Student op het Amoris college
Familieleden Armin (Tweelingbroer)
Vitoria (Moeder)
Arnaud (Vader)
Eerste verschijning
Eerste verschijning Hoofdstuk 10

Alexis is een erg vrolijke en energievolle jongen die naar het Amoris college gaat. Hij komt de school binnen in hoofdstuk 10, samen met zijn tweelingbroer, Armin. Jouw Zoetje is een van de eerste studenten die hem ontmoet tijdens zijn aankomst, en ze worden gauw goede vrienden. Je kan niet met hem daten, door het feit dat hij homo is. Alhoewel, hij kan een van jouw Zoetjes beste vrienden zijn, en verschijnt nog wel eens in de afbeeldingen.

Over

Armin en Alexis zie je het eerst in de school in hoofdstuk 10. Je Zoetje ziet Alexis het eerst wanneer hij op zoek is naar de leraren kamer, en je helpt hem ermee. Je helpt later ook zijn tweelingbroer, Armin met zijn registratie. Daarna is het mogelijk om met Alexis te gaan shoppen, wat leidt naar een jurk te geven aan je zoetje.

Je zoetje is één van de eerste mensen die Alexis ziet en mee bevriend wordt op school, waarschijnlijk ook de eerste.

Het duurt niet lang voordat jullie close worden, misschien zelf beste vrienden. Alexis is één van de mensen waar je Zoetje heengaat als ze hulp nodig heeft of steun, en brengt ook veel tijd met hem door, grappen maken of samen gaan shoppen.

Hij maakt snel vrienden, hij komt goed overeen met de meeste personen van de school zoals Kwinten, Violet, Kim en Peggy.

Je kan niet met Alexis daten, hij heeft liever jongens. Maar het is nog steeds mogelijk om afbeeldingen met hem te krijgen in sommige hoofdstukken, zoals hoofdstuk 10, 15 en 17. Hij speelt ook een belangrijke rol in het verhaal, hij is een van de beste vrienden van je Zoetje.

Uiterlijk

Alexis heeft lichtblauw haar en paarse ogen. Als we niet keken naar de andere haar- en oogkleur zou hij identiek op zijn tweelingbroer Armin lijken. Alexis heeft zijn haar lichtblauw geverfd.

Je ziet hem meestal met zijn armen achter zijn hoofd en glimlachend. Samen met zijn kleurrijke kleren zijn pose past met zijn vriendelijke houding. Alexis houdt van kleurrijke kleding, en draagt liever een kleurrijke outfit. Zijn t-shirt is lichtblauw wat past bij zijn haar, en heeft een oranje symbool van een atoom wat past bij zijn oranje jas. Hij houdt van techno muziek en je ziet hem vaak met zijn groene koptelefoon.

Na dat je hem voor het eerst heb gezien, de andere personen hebben zijn kleurrijke kleding gemerkt.

Persoonlijkheid

Alexis is een vrolijke jongen vol met energie.

Hij meer speels en houdt van grappen maken, vooral met de personen die hij graag heeft, zoals jouw Zoetje en Kwinten. Hij vindt het ook leuk om zijn vrienden knuffels te geven. Hij voelt zich nooit veel te verlegen en zal zichzelf niet tegenhouden als het gaat om het plagen van zijn vrienden of affectie te tonen. Met dezelfde reden, heeft hij geen problemen met een gesprek te starten en hij maakt gemakkelijk vrienden. Hij is vaak geliefd bij iedereen omdat hij een vrolijke en vriendelijke persoonlijkheid heeft.

Alexis kan ook soms overgevoelig zijn. Hij is zeer attent en houdt niet ervan om iemand verdrietig te zien, vooral als het om iemand gaat waar hij veel om geeft. Wanneer je zoetje verdrietig lijkt of zich druk maakt om iets, ziet hij dat onmiddellijk en biedt hulp aan, gaat met haar praten om haar beter te laten voelen.

Hij vergeeft ook snel mensen. Zoals Peggy en zelfs Debora, hij gelooft dat ze nog gaat veranderen na hoofdstuk 17.

Maar hij is niet echt goedgelovig. Hij is erg slim en stiekem als hij Debora’s slechte bedoelingen ontdekt, maar blijft meespelen met Debora’s spelletje om later je Zoetje en Rosalie te helpen als een spion.

Het is ook bekend gemaakt dat hij een talent heeft om anderen op te maken zoals jouw Zoetje en Rosalie, hij spendeert veel geld aan kleding als ze gaan winkelen met hem.

Vrienden

Armin

Voor tweelingen zijn Armin en Alexis heel close. Ze hebben dezelfde humor en vertrouwen elkaar volledig. Hun ruzies starten meer door hun verschillende smaken, het gebeurt niet vaak en het is nooit erg. Ze vertellen alles aan elkaar en je ziet ze heel vaak samen.

Kwinten

Alexis, zoals Armin zijn bevriend met Kwinten geworden nadat hij is teruggekeerd van de militaire school. In het begin ergerde Kwinten zich wel aan het plagende gedrag van de tweelingen. Je ziet ze alle drie vaak samen.

Je Zoetje en Violet zijn één van de eerste personen waar Alexis heeft tegen gepraat. Ze zijn beiden erg close met hem.

Alexis is ook goed bevriend met Peggy. Hij plaagt haar soms, zoals hij doet met de meesten van zijn vrienden, soms stelt hij ook iets voor voor de schoolkrant.

Alexis komt ook goed overeen met Rosalie, ze hebben dezelfde interesse voor kleding en mode. En ze zijn vrienden geworden tijdens de evenementen van de school, zoals het concert toen ze samen kostuums en kleding aan het maken waren.

In het algemeen, komt Alexis met de meeste personen van de school goed overeen, omdat hij snel vrienden maakt en lief is tegen iedereen.

Afbeeldingen

Trivia

  • Zijn favoriete eten is snoep.
  • Niemand weet wie de oudste is van de tweelingen.
  • Alexis en Armin’s sterrenbeeld was normaal weegschaal, maar het is veranderd door een typefout.